Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι μία δραστηριότητα η οποία προέκυψε από ζήτηση της πελατείας μας για έτοιμα συσκευασμένα προϊόντα στο ράφι.
Θεωρούμε την συσκευασία έναν πολύ σημαντικό τομέα της επιχείρησής μας, γι αυτό τον λογο και με την συνδρομή της κ2design προχωρήσαμε στην σχεδίαση των προίόντων συσκευασίας μας έτσι ώστε να έχουμε άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
Σκοπός μας είναι να φθάνουν στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα άριστης ποιότητας που να έχουν ελκυστική εμφάνιση.
Η  εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με σύστημα διαχείρησης ποιότητος ISO 22000 και στο ειδικά διαμορφωμένο συσκευαστήριό της συσκευάζει όλα της τα προϊόντα με τους απαιτούμενους κανόνες  υγιεινής για λογαριασμό των πελατών της (ΦΑΣΟΝ-facon).
Η διαδικασία της συσκευασίας γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θέσει το κράτος και αποφεύγεται η αποθήκευση του προϊόντος για πολύ καιρό μέχρις ώτου πωληθεί, γεγονός που αλλάζει την εμφάνισή του, ή ακόμη ευνοεί την ανάπτυξη εντόμων.
Προς τον σκοπό αυτό η εταιρεία μας εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας των προϊόντων της ενώ έχει να προτείνει διάφορα είδη συσκευασίας, που ικανοποιούν ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη.     
Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια προχώρησε στη δημιουργία κατάλληλων χώρων συσκευασίας διαφόρων τύπων συσκευασιών (catering σε ½, 1 , και 2 κιλών σακούλες  για τους μεταπωλητές συσκευασμένων μπαχαρικών και διανομείς), και μικροσυσκευασία όλων των προϊόντων μας για τα καταστήματα λιανικής και εξαγωγές. Όλα αυτά σε άρτιους χώρους, υγειονομικού ενδιαφέροντος με άδεια συσκευασίας και HACCP.

Δημιουργήσαμε μία πρωτοποριακή σειρά συσκευασιών για να καλύψουμε την ανάγκη της πελατείας μας για ποιοτικό συσκευασμένο προϊόν. Η συσκευασία μας υπάρχει σε ποικιλία, γίνεται για λογαρισμό του πελάτη και με την επωνυμία του αν αυτό ζητηθεί.

Συσκευασία catering


20 F2
                                                                                                             Μικροσυσκευασία


01 F2