Ο κύριος όγκος των προϊόντων της εταιρείας μας είναι τα μπαχαρικά
και τα βότανα. Τα περισσότερα μπαχαρικά ήταν άγνωστα στον δυτικό κόσμο μέχρι τον 16ο αιώνα την εποχή που ξεκίνησε ο άνθρωπος να γνωρίσει τον πλανήτη πάνω στον οποίο ζει. Στην αρχή ήλθε  σε μικρές ποσότητες το μαύρο πιπέρι ,το γαρύφαλλο, η κανέλλα  που εντυπωσίασαν τους ευρωπαίους για το άρωμά τους. Έτσι τα ενέταξαν στην μαγειρική τους για καλύτερη μυρωδιά.
Και έτσι έμεινε για πολλά  χρόνια μέχρι που οι επιστήμονες τα εξέτασαν προσεκτικά  και διαπίστωσαν ότι κάθε ένα από αυτά είναι πλούσιο σε διάφορα ευεργετικά στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι έχουν άριστες θρεπτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Πχ το γαρύφαλλο είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, ευγενόλη  με αναισθητικές και αντισηπτικές ιδιότητες, το μαύρο πιπέρι πλούσιο σε μαγνήσιο, βιταμίνη Κ, μόλυβδο ,σίδηρο. Σήμερα λοιπόν ο μέσος άνθρωπος γνωρίζει την μεγάλη διατροφική αξία των μπαχαρικών.
Δεν συνέβει όμως το ίδιο με τα βότανα που ο άνθρωπος για χιλιάδες χρόνια γνώριζε την τεράστια διατροφική και φαρμακευτική αξία των βοτάνων τόσο ως βασικό τρόφιμο όσο και ως προληπτικό και κατασταλτικό φάρμακο με όλες αυτές τις χημικές ενώσεις που περιέχουν. 
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά επισημαίνεται η τεράστια διατροφική αξία των μπαχαρικών και των βοτάνων.